?
Nem mer mosolyogni?
?
Zavarja a szabálytalan fogsora?
?
Tartós megoldást szeretne?

Ha igen, akkor ami Önnek kell:

Fogszabályozás, modern mindenre kiterjedő vizsgálat, személyre szabott kezelési terv, esztétikus fogszabályozó készülék!

Tudjon meg többetvagy hívja a +36203988067

A fogszabályzás nem csak a szép mosoly miatt fontos!

  • A szabálytalan fogsort nehezebb tisztítani, emiatt az íny könnyebben begyulladhat, a fog pedig szuvasodhat.
  • A nem megfelelően megrágott étel emésztési problémákat és gyomorbántalmat okozhat.
  • Emellett számos beszédhiba a fogak nem megfelelő elhelyezkedése miatt alakulhat ki.

Miért fontos?

Rendellenes fogazat, szabálytalan harapás, fogak helyzetéből eredő beszédhiba esetén.

Miért éri meg?

  • bátran, magabiztosan mosolyoghat
  • növeli az önbizalmat
  • növeli a szájhigéniát - a szabályos, szép fogsort könnyebben lehet tisztítani
  • javítja a rágást, élvezetesebbé teszi az étkezéseket
  • megszünteti a beszédhibát

Esztétikus fogszabályozók - legmodernebb technológiával a tökéletes esztétikáért

Fogszabályozó készülhet hagyományosan fémből, de mára már elterjedtebb a kerámiából készült, mivel ez a fajta a fémmel ellentétben nagy mértékben beleolvad a környezetébe, így az csak nagyon közelről látható. Emellett allergiát sem okoz, így viselése kényelmes és biztonságos!

A zafír kristályból készült fogszabályozó szinte láthatatlan, mivel speciális anyagának köszönhetően hamar átveszi a fogazat színét, így viselése nem válik kínossá!

Tegye színessé mosolyát!

Ki mondta, hogy a fogszabályzás csak unalmas és mosolycsúfító kezelés lehet?

A hagyományos eszközök mellett választható színes tartozékokkal felszerelt fogszabályzó gyerekeknek, fiataloknak és játékos kedvű felnőtteknek! A színes elemeket tartalmazó fogszabályzókat elsősorban fiataloknak, tinédzsereknek és gyerekeknek ajánljuk, hogy ne „ciki”, hanem sokkal inkább buli legyen a kezelés!

tudjon meg többetvagy hívja a +36203988067

Hogyan történik a fogszabályzás?

Dr. Kassay Zsuzsa - fogszabályzó szakorvos

A fogszabályozó kezelést alapos klinikai vizsgálatok és röntgen felvételek kiértékelése előzi meg, hiszen minden eset egyedi. A terápia általában hosszabb ideig, többnyire 1-2 évig tart, történhet kivehető és/vagy rögzített keszülékkel (ez leggyakrabban fém, de lehet esztétikus is, mely kevésbé látható, illetve létezik ún. belső rögzítésű fogszabályozó is). Néha egészséges fogak eltávolítása is szükséges lehet, a rendellenesség jellegétől, súlyosságától, és a beteg életkorától függően.

Milyen korban, meddig ajánlott?

A fogszabályozásnak felső korhatára tulajdonképpen nincs, leghatékonyabb azonban az állcsontok növekedése idején, ilyenkor ugyanis a fogak önnyebben mozgathatók a rugalmasabb csontszerkezet miatt, és az állcsontok egymáshoz való viszonya is jobban korrigálható. Felnőtt korban bizonyos eltérések kezelése csak műtéti beavatkozásokkal kombinálva oldható meg.

Mire érdemes odafigyelni?

A fogszabályozás idején különösen fontos a fogak és a fogszabályozó készülék tisztán tartása (lehetőleg minden étkezést kövessen alapos fogmosás, különös figyelemmel a fog és az íny találkozására), hiszen a szájhigiénia minősége döntően befolyásolja a fogfelszínek, valamint az íny állapotát a készülék eltávolítása után. Miután a készülék lekerül, szükség van úgynevezett retenciós vagy helybentartó készülékre, melyet az orvos által meghatározott ideig kell viselni.

Árak

Konzultáció ingyenes
Mintavétel, röntgen elemzés, kezelési terv 15.000 Ft
Kivehető készülek 35.000 - 60.000 Ft 
Kivehető készülék aktiválása 2.000 Ft 
Fém rögzített készülék állcsontonként 150.000 Ft
Esztétikus rögzített készülék állcsontonként 180.000
Rögzített készülék aktiválása 15.000 Ft
Fogszabályzó eltávolítása, retenciós lemez+sín, polírozás+lenyomat+fogkő eltávolítás 40.000 Ft
Külső rögzített készüléknél kontroll 10.000 Ft

Felhívjuk figyelmét, hogy áraink tájékoztató jellegűek, mivel minden kezelés személyre szabott és esetenként más elemeket tartalmazhat! Az Önre érvényes kezelési tervet egy konzultációt  követően készítünk el, a tervvel kapcsolatban a változás jogát fenntartjuk!

Klinikánk számos egészségpénztárral áll kapcsolatban. A további lehetőségekről kérjen tájékoztatást e-mailben vagy telefonon!

Ha nem hiszi, járjon utána!

Nézze meg a videóinkat, melyen pácienseink mondják el véleményüket a kezelésről!

Kérjen időpontot!

Írja meg panaszait, fogászati problémáját az alábbi űrlapon, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! Ha további részleteket szeretne tudni arról, hogyan tudunk segíteni a problémáján, kérjük, hagyja meg a telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.

Tisztelt Pácienseink!

2020. május 4-től ÚJRA ÜZEMEL A FOGÁSZATI ELLÁTÁS természetesen a vonatkozó rendeleteknek megfelelően! A szokásos szigorú higiéniai intézkedések mellett a rendelőkben folyamatosan biztosítjuk a teljes felületfertőtlenítést és a hatásos védekezés feltételeit.

A fogászati ellátások és a normál rendelés menetének visszaállítása fokozatosan történik. Jelen helyzetben elsőbbséget élveznek az akut esetek, illetve azok a kezelések melyek a vírushelyzetre való tekintettel halasztást szenvedtek.

Új pácienseinknek, időpontot június első hetétől tudunk biztosítani.Keressenek minket bizalommal!

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!
Jó egészséget kívánunk!

Ép-Dent Fogászati Klinika!

Kérjen időpontot!

Írja meg panaszait, fogászati problémáját az alábbi űrlapon, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot! Ha további részleteket szeretne tudni arról, hogyan tudunk segíteni a problémáján, kérjük, hagyja meg a telefonszámát, és visszahívjuk Önt!

Köszönjük!

Az e-mailt megkaptuk, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk hívni Önt ‑esetleg elírta a telefonszámot, vagy többször is foglalt‑, akkor a megadott e-mail címén jelentkezünk.