Az ÉP-Dent Kft. weboldalának (a továbbiakban: Weboldal) megtekintésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott feltételeket.

Információk

A Weboldalon megjelenő valamennyi információ, adat, leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. Az ÉP-Dent Kft. az információk, adatok valódiságáért, esetleges pontatlanságáért, teljeskörűségéért, hibáiért, módosulásáért, illetve az azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért felelősséget nem vállal. Részletes felvilágosításért kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken keresztül, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.

Szerzői jog

A Weboldalon megjelenő minden név, logó, grafika, szöveges tartalom, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. Az ÉP-Dent Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni, másolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

A felelősség kizárása

Az ÉP-Dent Kft. kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a Weboldal használatával kapcsolatosak, a Weboldal oldalainak használatából, használatra képtelen állapotából származnak, a Weboldal oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek.